Edi are de ce sa fie fericit: Senatul a eliminat taxa auto

Deci … adica eu am dat 16 milioane degeaba. Acuma mi-i mai iau inapoi? Aici scrie ca senatul a eliminat taxa de poluare si a decis returnarea banilor catre cetateni.

Acum il inteleg pe Edi, un prieten, care si-a adus masina din nemtia si o tine sub prelata in parcare (are loc de parcare hehe), asteptand o asemenea decizie. Partea proasta e ca decizia trebuie votata si de Camera Deputatilor ca sa se poata aplica.

Partea si mai proasta e ca inca exista banii aia. Adica cum, s-au vandut numai anul trecut vreo cateva sute de mii de masini, sau cate s-au vandut, nu conteaza. S-au strans o groaza de bani. Banii aia stau in conturile bancilor si de banii aia se bucura bancile, trezoreria sau tara asta pe hartie pentru ca de banii aia nu s-a atins nimeni. Acum vine un senat si spune ca banii vor fi restrituiti, drept urmare amageste cu asta juma de tara.
Problema e ca exista banii sa fie inapoiati, putea foarte bine sa dea decizia iar banii aia sa ramana undeva. Mai mult, puteam sa fim multumiti ca am dat taxa de poluare pentru masinile pe care le conducem in conditiile in care banii aia ii vedeam undeva, in strazi ca sa nu mai consumam mult si respectiv noxe, in asfalt, in semafoare care sa functioneze in trafic fluidizat, in mai multe troleibuze si tramvaie ca sa nu mai fie fum si asa mai departe.

Dar nu, pentru ca suntem niste inteligenti fara pereche, banii aia s-au strans si tinut intr-o punga speciala. Acum ei trebuiesc dati inapoi. Nasol ca nu se dau cu dobanda, ca asa as fi bagat si eu niste bani la stat si sa imi vina inapoi de vreo 3 ori.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: