Evenimentul online al anului

ronewmedia Conferinta RoNewMedia va fi un eveniment deosebit pentru piata  online din Romania. O data pentru ca vor veni principalii jucatori din piata online de la noi, a doua oara ca sper sa si invete ceva din conferinta asta.
Cu alte cuvinte, daca nici la conferinta asta nu se schimba ideile de gandire si investitiile din online-ul romanesc, atunci degeaba ne mai chinuim. Sau probabil ca nu degeaba, dar vom prefera sa stam grupati in Carteluri, sa nu imbunantatim nimic si doar sa apucam sa facem o chestie ca sa dam in cap celorlalti, asta fara a creste vreo performanta sau fara a aduce ceva nou.

Invitatii de marca de afara ne vor povesti inca o data cum se realizeaza o poveste de succes, vom putea vedea, analiza, lua notite si probabil aplica ce vom invata acolo.

Sper ca evenimentul asta sa stranga oamenii de online pentru a colabora, nu pentru a se ataca si nu pentru a se lauda unul cu ce are el si nu are celalalt.

Bineinteles voi face LIVE Blogging de acolo 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: