Efectul de luna plina

E luna plina afara.
Cred ca asta e motivul pentru care in seara asta am trait unul din cele mai … hmmm … sa le zic momente din ultima perioada. Si de altfel n`a fost prea complicat. A inceput cu un tip care dormea in statia de autobuz… si nici macar pe banca … ci pe undeva pe jos …
Apoi a venit un 131 aproape gol, dar numai cu baietzi in el … unul si unul … cu o haina mai jerpelita decat cealalta … de incepusem sa ma gandesc ce caut eu aici, la camasa si cu geanta scumpa dupa mine …

In schimb la metrou lucrurile s-au schimbat un pic … am avut parte de un tip cu mainile ( cel putin ) complet tatuate. Iar tatuajele erau mai mult decat graitoare, incepand de la Isus la incheietura bratului stang si terminand cu suflete care incercau sa iasa din pielea sa spre umeri.
Partea frumoasa a lucrurilor era ca tipul asta bea bere … tuborg … partea interesanta era ca … atunci cand s-a despartit de pretenii sai, a vorbit in latina … n-am inteles prea multe ca era zgomot mare, dar, am reusit sa deslusesc ca il preaslavea pe Satana si incantatii la adresa acestuia. Fapt care ii amuza pe cei de langa el, care pareau ca se distanteaza de acea persoana. 🙂 ( chestia asta imi aduce aminte de profa de latina care m-a obligat sa invatz latina … si de incantatiile cu care m-am mai intalnit eu dealungul ).
Partea deosebita a tipului astuia a fost ca si-a aruncat sticla de bere la cos cand s-a dat jos din metrou.

In schimb am avut o zi nashpa la munca … si ma gandesc ca daca ma culc acum … oare ce visez ..

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: