Electronice de craciun

Se zice ca anul asta de Craciun laptopurile sunt pe locul 2 in cerintele si alegerile oamenilor care vor sa ofere cadouri.

Drept urmare sa zicem ca avem vreo 500 de euro de cheltuit pe koyos.ro de sarbatorile astea pe un cadou ce consta in electrocasnice, componente PC si altele. N-ar fi o suma mare, dar totusi e o suma. Eu ce as putea sa mai cumpar? Televizor am luat anul trecut, tocmai am cumparat 6 giga de ram (ca sa mearga fotoshopu) acum o luna, drept urmare sa ma orientez catre ce? Catre un cuptor cu microunde? (dar tare ma tem ca ar deveni si el bibelou la fel ca robotul de bucatarie) Telefon mobil nu-mi iau, ca nu am nevoie. Aparat foto nu, ca inca merge Fuji de 6 megapixeli, nu fac poze artistice.

Asa incat ce-mi recomanzi tu sa-mi cumpar de pe Koyos? Daca-mi recomanzi ceva interesant si eu chiar imi cumpar chestia asta ai sansa sa castigi un voucher de 100 de euro pe care  sa-l folosesti in cumparaturile tale pe Koyos.ro. Dar dupa cum ma uit la preturile de pe site, se pare ca voucherul asta cam acopera cam tot ce vrei sa cumperi, ba chiar  iti mai raman si bani.

Si cine stie … poate facem si o surpriza frumoasa. Sa vedem doar.

Update:

Pentru a participa in concurs trebuie sa intrati pe koyos.ro sa faceti un review al produsului pe care l-ati vrea sa-l cumpar eu, sa comentati acolo:

comentarii produse koyos.ro electrocasnice camere foto

Apoi imi trimiteti pe blog linkul catre comentariul vostru. De preferat e sa comentati cu acelasi nume ca sa fiti alesi mai usor si sa stim ce si cum. Bineinteles ca ajuntand veti avea de castigat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply