Facebook. The Social Network.

As fi continuat titlul cu The Spoof? Dar nu cred ca ar fi ceva spoof in el. La fel ca si Mark (ii zicem pe numele mic ca ne stim si suntem prieteni), Titus o fura din cauza retelei sociale.  La fel ca si mine, oricine altcineva vine si rade de tipul care isi face relatii pe internet, mai rau daca sufara din cauza lor.

Si totusi? Ce faci mai departe? Retelele sociale sunt solutia?

Intrebam aici

Ce zice prietena/prietenul tau despre asta? Ca stai toata ziua pe retele sociale? Ca urci imediat o poza pe Facebook, strambandu-te in lumina difuza din camera? Ca esti in oras la masa, iar dupa ce ai mancat scoti telefonul mobil sa te lauzi tuturor prietenilor ca ai mancat o friptura de nu stiu ce, eventual punand si o poza cu resturile de mancare. Cand mai ai timp de prieteni? Sa ii atingi, sa razi cu ei? Sa te simti bine? Pe facebook sau in carciuma la o bere?

Cine sunt atunci relatiile tale de pe internet? Cata incredere ai in oamenii astia?

Deci cum? Cat? Ce sa faci pe retelele sociale? Cat de mult sa mergi pentru ele? Sunt ele viitorul?

In afara de faptul ca toata lumea si-a schimbat profilul de facebook zilele astea, o data cu noile afisari, ce vom face mai departe? Cum vezi tu facebook pe plan scurt, dar pe plan mediu? La 12 noaptea de revelion, vei fi online?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply