Socializeaza, vorbeste, comunica, cere, indeplineste

Pe scurt, vrei sa faci succes, atunci cere ajutorul, atunci fa-te cunoscut, atunci vorbeste. Vrei un articol pe vreun blog, atunci propune-i bloggerului respectiv sa comunice ceva. Explica-i ce vrei sa faci, iar acesta te poate ajuta. Vrei ca bloggerul sa faca ceva pentru tine, contacteaza-l. Suna-l, da-i un mail (de cele mai multe ori astea se gasesc pe pagina de contact sau pe facebook) si acesta iti va raspunde.

Nu cred ca sunt bloggeri care nu raspund la mailuri sau care ar putea fi deranjati de vreun telefon primit. Bine, acum mailurile generice de genul am facut si eu un blog si caut sa ma pun in blogroll sunt nepotrivite.

De ce scriu asta? Pentru ca am auzit ca n-as fi fost de gasit, ca nu s-a stiut cum sa se dea de mine, ca as fi fost ocupat. Hah! Da. Aveti dreptate. Sunt ocupat, dar telefonul meu e deschis tot timpul, mailul este activ si raspund la el, iar despre ocupare, pai daca stabilim ceva vedem cum pot sa-mi fac timp liber si sa rezolv problema.

Asa incat daca aveti nevoie de mine nu aveti decat sa ma contactati, pe mail, mess, telefon, facebook, etc. Sa va manifestati cererea, sa va dau idei si raspunsuri.

Si o poza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: