Uite lupul, nu e cutremur

Stimata presa. […] Daca nu se simt in Bucuresti sa sune cineva in redactii ca a fost cutremur, nu mai dati stiri cu evenimentele seismice. E ca si cum a tras cineva o basina la Focsani si imediat Bucurestiul trebuie sa dea stire, s-a basit cineva, pazea ca vine mirosul. Ma rog, daca asta va fi pe bune si mirosul ar ajunge pana la Bucuresti, atunci ar fi pe bune.

Anii trecuti era o regula, cutremurul nu s-a simtit la Bucuresti, atunci nu este stire. S-a simtit la Bucuresti si s-a trezit Sarbu din somn, atunci facem o beta scurta. L-am simtit in direct, atunci discutam 2 zile despre cum rezista cladirile noastre sau nu.

S-a intamplat ceva in urma campaniei de cutremure la stirileprotv? Nimic. Pai de ce? Ca nici astia nu au mai crezut in stirile respective. Si pentru ca nimeni nu isi da interesul.

Iar atunci cand va veni cutremurul mare ce va fi? Nimic. Aceeasi panica pe care o stim si atat. In schimb se pregateste cineva cu stirile astea? Nu, le consideram deja cotidian, iar atat timp cat autoritatile nu le baga in seama si insusi Marmureanu zice ca aberam, eu zic ca noi sa fim sanatosi.

Intre timp n-aveti decat sa ii credeti pe aia de la OTV cu reptilienii si cutremurele ce vor veni, dar asta inseamna ca trebuie sa construiti cladiri rezistente la asemenea temeri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply