Eşti pregătită de meci?

Dacă nu vrei să fii doar cea care îi aduce berea din frigider, ar trebui să citeşti, iar în pauza dintre reprize să-l dai pe spate :)) Eu sper să câştige Germania, pare să aibă istorie interesantă la acest campionat.
Atenţie, nu se deschide o discuţie atunci când una din echipe e pe punctul de a marca!

1. Finala EURO 2012 va avea loc pe Stadionul Olimpic din Kiev, în Ucraina. Semifinaliste sunt echipele Spaniei, Portugaliei, Germaniei şi Italiei. Aşadar, în prima zi a lunii următoare, bătălia pentru titlu se va da între echipa Portugaliei sau cea a Spaniei şi echipa Germaniei sau cea a Italiei, în funcţie de rezultatele semifinalelor care vor avea loc pe 27 şi 28 iunie. Spania sunt Germania sunt favorite la titlu.
2. Germania are cea mai tânără echipă. Jucătorii au o medie de vârstă de 24 de ani.
3. Cel mai bun jucător de până acum la EURO 2012 este considerat Mesut Ozil(Germania) . El a reuşit să dea împotriva 9 pase decisive, cu 3 mai mult decât oricare alt jucător.
4. Cele mai multe trofee EURO au fost câştigate de Germania – 3 titluri, urmată de Spania, cu 2.
5. În echipă nu sunt numai fotbalişti cu mulţi ani de experientă pe teren. Australian la origine, Jetro Willems, ce joacă pentru naţionala Olandei, are 18 ani. Deşi tânăr, el este vânat de mari cluburi europene.
6. Cel mai înalt jucător este portarul suedez Andreas Isaksson, cu 1,99 metri, iar Sebastian Giovinco (Italia) este cel mai scund, cu 1,64 metri.
7. Mingea oficială nu este Jabulani, folosită la precedenta competiţie, ci Adidas Tango 12. Aceasta a fost proiectată să fie mai ușor de controlat și driblat cu ea.
8. Slavek și Slavko sunt mascotele Campionatului European de Fotbal 2012. Sunt gemeni şi reprezintă fotbaliștii țarilor gazdă, polonez și ucrainean, în culorile naționale, iar numele lor au fost alese de microbiştii din întrega lume printr-un vot pe internet.
9. România a participat în trei rânduri la Euro, dar cel mai bun rezultat l-a avut în 2000 când s-a calificat în sferturi.
10. Campionatul EURO 2012 este cea de-a 14-a ediţie organizată de UEFA. În urma meciurilor preliminarii, au fost calificate 16 echipe naţionale de fotbal.
Această postare face parte dintr-o campanie AVON care în această vară şi-a propus să le îndemne pe femei să fie mai aprope de partenerii de viaţă în această vară tare fierbinte din punct de vedere sportiv. În consecinţă, AVON a lansat o nouă gamă de produse de îngrijire – AVON MEN – Championship Collection, iar pentru ele bijuterii în ton cu această competiţie. 

innocente

Leave a Reply

%d bloggers like this: