Eveniment socant pe autostrada Bucuresti – Pitesti. Soferii au fost bulversati. Se intampla o data la 10 ani

Voiam sa scriu la un moment dat despre faptul ca pe autostrada, in Croatia, la un moment dat, cu vreo cativa kilometri inainte afisajele electronice si balizele de pe drum anuntau lucrari. Ma asteptam ca la noi cine stie ce banda sa fie inchisa. Cand colo erau muncitori care taiau iarba dintre benzi si curatau iarba de pe marginea soselei.
Era un singur muncitor pe

Azi dimineata pe autostrada Bucuresti – Pitesti, cu cateva sute de metri inainte, se semnalizau lucrari. In stilul clasic romanesc, e clar cineva a stricat ceva. Cand colo, o gasca de 30 – 40 de muncitori lucrau pe sensul spre Pitesti (acolo erau semnalizarile) la a curata nisipul dintre benzi. Nisipul dintre benzile de pe autostrada Bucuresti – Pitesti a fost curatat ultima data in 2004, la celelalte alegeri Prezidentiale, cand s-a schimbat presedintele. No, partea buna nu e ca acestia curatau autostrada. Ci ca muncitorii lucrau pe SENSUL CELALALT fata de cel pe care erau semnalizate lucrarile. Adica eu care ma duceam spre Bucuresti am vazut semnalizarea pe partea cealalta a autostrazii, dar am vazut muncitorii pe banda mea.

Pe de alta parte, masinile care trebuiau sa semnalizeze luminos faptul ca o banda de pe autostrada este inchisa sau ca sunt lucrari, erau oprite pe dreapta.
Romania? Nu, doar prostie. Nu Romania. Asa ceva nu e normal nici pentru Romania. E doar prostie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply