Evenimentul deceniului pe net

Bineinteles ca e este evenimentul deceniului, pentru ca pana acum nu a mai fost ceva de aceasta anvergura si nici nu va mai fi pentru ca se termina perioada de masurare. Iar cum la inceputul deceniului internetul era la inceput, iar acum toata lumea are broadband cu siguranta ca peste 10 ani nu va mai fi la fel.

Pana una alta toata lumea se pregateste pentru diseara cand Pamantul se va opri in loc pentru a aduce un ultim omagiu lui Michael Jackson. Drept urmare Youtube a oprit pentru moment functia de upload, probabil pregatindu-se cu spatiu pentru numarul urias de fisiere ce vor fi trimise diseara. Myspace si celelalte televiziuni nu au facut inca publice paginile de livestreaming ale evenimentului, in timp ce Hulu a limitat accesul doar pentru Statele Unite. La inscaunarea lui Obama, Hulu a transmis world wide.

Pana una alta statisticile de pe net zic ca suntem stationari, iar trendul nu e spre crestere, dar asta vom vedea diseara.

In schimb dupa modelul cine anunta primul castiga, USA Today au deja un stream pornit pentru evenimentul de diseara, atunci cand vor transmite live. Eveniment care poate fi urmarit si mai jos

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: