EXCLUSIV: Marta Usurelu: Nu vor fi schimbari majore in online-ul romanesc

Marta  Usurelu a avut o prezentare la Ronewmedia despre idei geniale si invoatie in print. Daca nu stiti inca ce face ea la Revista Biz, va invit sa urmariti interviul de mai jos. Interviul a fost in cadrul ministudioului live pe Realitatea.net de la Ronewmedia.

 

Marta vede 2012 ca pe un an greu pentru online, fara schimbari majore fata de ultimii 2 ani. Poate doar o crestere minora fata de ultimii ani. Veti vedea din acest interviu ca a aparut un mare interes pentru companii dupa campaniile revistei Biz, social media summit, Biz Amsterdam si altele. Dar si ca exista un val nou de bloggeri care vine din urma.

 

 
Am avut emotii la acest interviu live. N-am avut emotii cand am vorbit cu Mandruta, cand am vorbit cu Costi Rogozanu, in deschiderea Ronewmedia sau cand am vorbit in engleza cu invitatii straini si am avut emotii cu Marta. Sa fiu scuzat, eram dupa 3 zile de live-uri. Dar cum m-am simtit aceste 3 zile la ronewmedia, intr-un articol urmator.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: