Exclusiv: Prima declaratie a lui Radu Valcan dupa embargo

Exclusiv: Prima declaratie a lui Radu Valcan dupa embargo

Radu Valcan, un actor, il stiti. Daca nu il stiti, e tipul care e cu Adela Popescu. Nu stiti cine e Adela Popescu? Stati sa va arat cine e Radu intai.

942381_10151504046171283_1981539722_n

Asa … fetelor v-ati revenit? Vine exclusivitatea acum.

Radu s-a suparat zilele astea pe nu stiu ce ziaristi care au spus nu stiu ce despre el. Si drept urmare prin intermediul unui avocat a trimis cu termen obligatoriu oricarei institutii media din Romania, mai putin celor de la Protv si Mediafax, o notificare prin care le interzice sa mai publice orice fel de material despre persoana sa. Iar notificarea se termina imperios spunand ca din moment ce a fost trimisa, orice alt fel de mentionare a sa in diverse materiale de presa este rau intentionata si va fi actionata in justitie.

radu valcan 1

Cum piticu.ro nu este mentionat in aceasta notificare l-am abordat pe Radu Valcan si am obtinut in exclusivitate declaratia surprizatoare a actorului. Intrebat ce are de declarat si ce sentimente il incearca despre acest subiect, Radu Valcan a afirmat ca Steaua se va califica sigur.

 

Si cum Radu este unul din marii sustinatori ai echipei din Ghencea, sunt sigur ca acesta va fi la unul din viitoarele meciuri ale Stelei.

Pe Radu il intalniti in mall, atunci cand va vorbeste despre cum sa va stea parul mai bine sau pe Facebook sau pe twitter.

 

Nota: Nu pot trece cu vederea titlurile aberante pe care le face presa cand vine vorba de catre cineva. Mai ales ca vedetele (e deja textul italic nu-l mai pot italica mai mult decat atat sa le pun ghilimele) sunt cele care dispera dupa astfel de abordari. Radu nu este unul din aceste cazuri. El este o persoana normala si un actor bun care vrea sa fie lasat sa isi faca meseria asa cum crede el ca o face mai bine. Am scris acest articol doar pentru a arata ca se pot scoate titluri si articole aberante din orice fel de afirmatie a oricarei persoane publice. Asa incat, atunci cand vine vorba de persoane publice, sunt necesare doua lucruri. O data sa confrunti afirmatia fata de acea persoana. Si doi la mana sa ii acorzi o abordare in masura caracterului acelei persoane. [cred ca asta e prea greu de inteles pentru unii]

Si mai era un lucru de mentionat aici pentru bloggeri. Daca esti blogger si te consideri recunoscut, nu poti actiona decat ca si blogger. De ce credeti ca nu mai injur eu niste lucruri. Pentru ca ma gandesc daca acele lucruri interactioneaza cu pozitia mea ca blogger, cu jobul meu si asa mai departe. Deci ca blogger recunoscut (a,b,c,d,e,f,g,h … z lister ) nu poti avea o parere decat ca blogger recunoscut. Nu ca si client sau orice alt fel de persoana. Ca nu ai personalitati duble, asa cum nici Radu nu are.

Articol din campania Titlul tabloid al zilei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply