Exista bere Stejar fara alcool?

Sambata la concertul Shakirei era aceasta masina   pozitionata la intrarea in piata.

masina jandarmeriei bere stejar

Un camion de la Jandarmerie, decupat, pentru a servi oamenii care vor sa ia de-ale gurii de acolo. Niste cetateni au vrut si ei ceva suc, mancare, sandwish-uri ceva. Baiatul din spate le explica pe un ton mai tare, ca sa-l auda toata lumea ca masina aia e cu circuit inchis deci numai daca esti jandarm poti sa te duci sa iei ceva de acolo.

Si nu mare mi-a fost mirarea cand un jandarm s-a dus acolo si a luat o bere, o bere Stejar la cutie. Si a plecat cu ea, bineinteles, inapoi in dispoizitiv. Si de aici vine intrebarea, exista bere Stejar fara alcool? Sau jandarmul ala facilita furnizarea de bautura pentru alte persoane decat cele pentru care era destinat magazinasul? Nu vreau sa zic in ruptul capului ca jandarmul ala ar fi baut berea ca sa ii treaca tura mai repede. Nimeni dintre prietenii mei care au facut jandarmeria nu au baut in viata lor in post(!). Dar nici un halul asta  organizat ma si cu circuit inchis.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply