Scoala de cloud

Scoala de cloud isi propune sa ii invete pe oameni avantajele folosirii capacitatii de procesare la nivel mare. Dintre lucrurile cu care un sistem in cloud se poate lauda sunt puterea mare de procesare, scalabilitatea aplicatiei si impartirea ei pe cate servere este nevoie, solutiile scalabile de la Windows Azure.

004

Finalistii concursului s-au intalnit luna trecuta si si-au expus proiectele lor. Lucrul remarcabil a fost faptul ca aproape toate proiectele nu au fost unele care sa nu fie folosite in realitate. Iar multe dintre acestea folosesc cu succes capacitatile de procesare in mediul virtual.

La finalul concursului am stat de vorba cu ocupantii primelor trei pozitii. Mai departe va invit si pe voi sa ii cunoasteti si sa aflati ce aplicatii au dezvoltat in cloud si ce premii au castigat cu acestea.

Business Logic Systems cu aplicația MMS Gatewa, Premiul I (4000usd + participare la Microsoft Worldwide Partner Conference în Los Angeles + dreptul de a reprezenta România în finala regională a Europei Centrale și de Est).

 

 

Zitec cu aplicația HotelPeeps Trends, Premiul al doilea. Baietii care se lauda ca fac bani din php pe platforma windows Azure.

 

 

Teamnet cu aplicația Dosarul Electronic Pacienți, premiul al treilea. O aplicatie draguta in stadiul de pilot in judetul Calarasi.

 

Si concluziile concursului:

De altfel scoala de cloud nu se opreste aici, iar concursul continua. Si dezvoltatorii care vor sa dezvolte aplicatii in mediul virtual au sansa de a invata un lucru nou, dar si de a castiga premii foarte consistente la scoala de eficienta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply