Fa un warm-up corect ca lumea sa placa si artistul

Fa un warm-up corect ca lumea sa placa si artistul

Eu n-am nimic cu Snatt & Vix, dar sigur se vor supara dupa articolul asta. Adica uita-te la ei, vor vrea sa ma bata dupa ce citesc.
snatt-vix-armada-night-2012-arenele-romane-7

 

Pana una alta, e bine ca la un warm-up sa pui muzica chileanu, un beat mic, piese lungi, lalaiala. Lumea sta sa discute si sa bea o bere in asteptarea main artist-ului. Sau tu esti artistul principal pentru ca pui muzica trei ore si practic nu iti pasa ca dupa tine vine unul din Statele Unite, tu esti mai important ca ai fost in deschiderea lui, hai sa ii faci DJ-ului munca mai nasoala.

Aseara am preferat sa ma duc cu masina la eveniment. Tocmai ca sa nu consum si tocmai ca sa nu ma stresez cu taxiurile la plecare. Ceea ce a fost bine. Partea nasoala e ca din cauza warm-up-ului s-a baut mult. Si asta e bine. Vin banii, se face profitul. (!) Dar atunci, de ce a tot fost proiectat toata seara clipul cu #DMDS de la Heineken.  Oare DJ–ii din warm-up stiu ce inseamna #DMDS?

Ma rog, ideea mea de warm-up, ca sa o sintetizez repede e ca pleci slow si urci usor, usor in stilul in care va baga main artistul. Adica a fost ok ca am auzit piese din 2000 (toamna), dar nu e bine daca ne-am plictisit de astea.

Pe de alta parte, spre finalul warm-up-ului se umpluse zona, semn ca oamenii i-au apreciat pe DJ, ceea ce inseamna ca ei sunt chiar buni sau oamenii masochisti. Pe de alta parte, la o ora dupa ce incepuse Markus Schulz lumea incepea sa plece, semn ca bautura isi facuse bine efectul.

Se pune aici intrebarea de ce te duci la un concert sa te faci pulbere cu bere de 0.25 la 10 lei? Raspunsul e aici.

10987457_10153133738656204_5621961444914803252_n

Markus Schulz, DJ Times magazine reader-voted title of America’s Best DJ,  a fost chiar ce trebuie. Muzica bine facuta, nu pe acelasi ritm cum zic carcotasii si bine aleasa. Stiati ca are prietena romanca? Stiati ca a fost aici, in Piata Universitatii cand Iohannis iesea presedinte in seara alegerilor? Stiati ca a scos o piesa dedicata lui Bucuresti 555. Iar piesa suna chiar bine, foarte bine daca este pusa in context.

 

Apropo, Markus Schulz stie foarte bine si romaneste.

 

Apropo, la noi nu exista vreun grup din asta de gen EDM Romania, nu? Suntem toti niste manelisti si nu vrem sa ne asociem cu muzica electronica nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply