Femeilor romance le plac lumbersexualii

Femeilor romance le plac lumbersexualii

A inceput iar sa se rostogoleasca pe internet un articol de acum cativa ani, in care sunt invatati strainii cum sa agate femeile romance. Pana aici e totul bine. Si asa dadusem share ieri unui al articol care pune ca atractie turistica centrul vechi din Bucuresti. Te duci acolo si agati o femeie. Dar cum o agati?

Pai conform articolului, trebuie sa stii sa tai lemne, sa manuiesti un topor. Cum altfel, poate femeia are rude la Vaslui, acolo se face scoala de manuit toporul. Cine stie ce ruda are vreo divergenta cu tine.
Altfel, trebuie sa nu intarzii la masa. Iar pentru asta va dau perfecta dreptate. Stiti ce se intampla daca femeia are tendinta, dorinta, ideea, nebunia de a face mancare, iar tu nu esti acasa, cu botul pe labe cand masa e gata. Pai urmeaza dezastru total, sapte ani de ghinion si blestemele pamantului.
Si pentru ca femeile romance cred in continuare in fat frumosi si cai albi pe pereti, dar refuza sa vada realitatea din jurul lor, trebuie sa fii romantic. Sa te prefaci in nebunia asta erotica, in care crezi ca tu primesti ceva savarina daca esti romantic. Practic o sa primesti ceva nesemnificativ, pentru ca daca esti romantic, ea stie sigur ca in pat nu te vei putea impune si e mai bine pentru ea, scapa mai repede.

Ah, ah, cea mai imporanta chestie pe care o cauta femeile la barbati e aia cu aprinsul focului. Nu ca n-ai avea aragaz acasa, dar sa ne uitam putin cat de mult le place femeilor un gratar. Asa ca tu, ca barbatul casei, ca sa iti mentii burta si statutul social, trebuie sa stii sa faci gratare, pentru asta trebuie sa stii bineinteles sa aprinzi focul. Si femeia se va sacrifica pentru tine si va manca gratarul ala. Dupa care va da vina pe tine ca s-a ingrasat.

Dar hei, barbatii lumbersexuali sunt preferati de romance. Am zis lumbersexuali pentru ca asta e termenul lor acum. Pana acum se numeau tarani. Nu credeti? Iata articolul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply