Facebook e spamat iar ei stau linistiti?

Pe Facebook de cateva zile tot apar mesaje de genul vezi cine ti-a vazut profilul. Bineinteles ca asa ceva nu exista, nu dati click pe linkurile alea. Sunt un fel de virusei care se folosesc de toate optiunile Facebook, astfel incat sa va preia voua toate datele personale, de la nume, varsta, locatie, numar de telefon, adresa de mail. Cu toate datele astea personale se fac liste de spam, care se vand pe bani grei.

facebook spam

Mai nou pentru ca Facebook lupta constant impotriva celor care dezvolta aplicatii defective si le dau disable in secunda doi, aplicatiile astea s-au apucat sa trimita spam pe invitatii de evenimente.  In schimb singurul lucru la care Facebook lucreaza e   imbunatatirea serviciului de mesaje. Asta pentru ca inca se lupta sa ofere mail pentru toata lumea.  Si atat, nici un cuvant despre spam. Sau poate ca nu a ajuns la ei. Sau poate ca daca n-a scris inca Techcrunch despre asta, inseamna ca nu e grav si nu le scad actiunile de pe bursa. Iar Facebook, la fel ca si Youtube, se lupa sa castige cat mai multe afisari.

 

Si totusi cum sa dai attending la evenimentul asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: