Facebook isi muta utilizatorii pe Google Plus?

De ceva timp incoace, facebook a inceput sa impuna limite si restrictii utilizatorilor sai. Nu stiu daca le-au anuntat undeva, dar cert e ca au inceput sa investigheze orice activitate a utilizatorilor sai. Mai nou, ii blocheaza:

facebook isi muta utilizatorii pe google plus

Si nu o fac aiurea, o fac in urma acestor restrictii. Daca te trezesti cu mesajul asta, care poate dura pana la cateva zile, inseamna ca ai facut o actiune repetata pe care Facebook vrea sa o investigheze. Drept urmare iti blocheaza contul pana cand se uita ei si zic ca nu esti un spammer sau promoter de spam.

Cu alte cuvinte, daca dai multe like-uri, daca dai multe share-uri, daca faci aceeasi actiune de mai multe ori, ai sansa sa te trezesti cu mesajul asta. Asa incat, te poti trezi cu contul blocat.

La fel se intampla si cu butoanele de like. Ati vazut cum dai un like, iar la scurt timp dupa dispare mesajul ca ai fi dat like, iar pe wall-ul tau nu apare nimic.  Acum ma intreb care e limita. Cate like-uri poti sa dai, cate share-uri, cate comentarii poti sa pui la poze ca sa nu iti blocheze contul.

In schimb nici Google Plus nu e mai breaz. La astia pe langa faptul ca eu am setata limba in engleza, iar afisarea include si limba romana, mi-au dublat agenda telefonica in mod inutil. Singurele doua tari unde iti poti afisa numarul de telefon pe google plus sunt Statele Unite si India, in rest contactele tale din serviciul de socializare se trag in telefoanele cu android, dublandu-le pe cele existente, dar fara numar de telefon.  Si eu pur si simplu ma disper cand vreau sa sun pe cineva, il gasesc de doua ori in agenda, iar cand dau click e profilul de google plus fara numar de telefon.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: