Facebook mail

Anuntat cu surle si trambite, dar mai ales asteptat ca o revolutie uriasa a sistemelor de comunicare existente, Facebook mail isi face incet, incet aparitia in cea mai mare retea de socializare.

facebook mail

In schimb nu face asta pentru toata lumea, dar nici nu tine cont de utilizatori.  Probabil random le activeaza serviciul de mail. Cum serviciul de mail de la Facebook vine direct in mesageria clasica de pe retea, va puteti astepta sa trimiteti si sa primiti mailuri la fel ca orice alt mesaj de pe Facebook.

Eu cel putin pot trimite mailuri catre orice adresa, de pe contul meu care nu are inca activat servicul de mail, dar nu pot primi mesaje de la nimeni, nici de la utilizatorii de Facebook.

facebook mail2

In schimb, nu stiu daca e buggy sau nu, dar Facebook creaza un profil pentru orice adresa de mail la care se trimite mesajul. Spre exemplu, poza de mai sus am vrut sa mi-o trimit mie. Cum n-a mers, am vrut sa mi-o trimit pe mailul de munca, drept urmare Facebook in loc sa mi-o trimita catre adresa de mail, a trimis-o catre profilul mama deja existent:

Conversation with Piticu, Realitatea Net and Anca Dorombach

Deci nu e inca gata, nu e inca functional. Sunt curios cum reactioneaza la spam? Adica stiti ca sunt 2 milioane jumate de oameni in .ro pe Facebook, care ar avea o adresa din asta de mail, dar sunt cateva sute de milioane in lume. 500 de milioane de adrese de mail la Facebook?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply