Facebook va limita postările politice în newsfeed

Facebook va limita postările politice în newsfeed

Facebook anunță că va limita postările politice în newsfeed. Nu te bucura, acest lucru nu se va întâmpla la noi. De fapt este un test, pe care rețeaua socială îl va face în piețele selectate, cum ar fi Statele Unite, Brazilia, Canada și Indonezia.
Nu știu de ce este Indonezia relevant, pentru Facebook, dar probabil din cauza turiștilor.

În schimb ce altceva să apară pe rețeaua socială, dacă nu postări politice. Pentru că nu este totul politic? Și dacă nu este o postare politică, atunci vom vedea iar pe Facebook pisicuțe, poze cu sâni sau poze cu peisaje.

De fapt, Facebook trebuie să fi ajuns la această concluzie, după ce au văzut ce are succes pe instagram. Dacă pe instagram pozele nu au likeuri, ci doar pozele cu femei, atunci asta poate fi un preview a ceea ce vom vedea și pe Facebook.

Însă la cum se mișcă treburile pe Facebook, cam peste vreo 6 luni, un an, s-ar mai putea schimba newsfeed-ul. Asta dacă nu apare iar vreun scandal, vreo revoltă a acționarilor sau să scadă acțiunile, ca să îi vedem că reacționează mai repede.

Postările despre Covid vor rămâne importante pentru rețeaua socială, deci trebuie să iei aminte că și așa se poate manipula.

Și te întorci să vezi Fake Famous și zici, oh wait, uite ce film bun. Așa se face. Uite în ce lume falsă trăim.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply