Fantezii sub brad

O fata scria mai devreme intr-un comentariu ca vremea asta o induce la vin fiert, scortisoara, caldurica, un pat mare si … mmmm 😉
2116456890 5efcb7fe37
Cum unele comentarii sunt si foarte bune m-am pus pe actiune. Am facut bradul. Va place? E acelasi de anul trecut, iar de data asta trebuie sa vad cum fac sa mai iau niste beteala si globulete. Ca ma tot gandeam la fantezii, beteala aia arata misto pe niste sani fermi, iar globuletele sa fie pe jos. Tipa sa poarte o lenjerie sexy, sau un costum sexy si sa fie acolo in stanga, eventual ascunsa in spatele draperiei albastre. (sa nu o traga ca mi-a mai cazut o data in cap)

Ma gandesc acum, cum sa fac o gagica sa vina la mine intr-o uniforma sexy si sa stea langa brad sa ii fac cateva poze, pictorial de craciun pentru 2008 🙂 Se baga cineva? Stiu ca v-ar placea, nu de alta dar scortisoara, chiar si vinul de Murflatar produs anul asta par a avea un succes nebun. Am spus ca la mine in casa sunt 29 de grade constant? Multumita lui RADET si lui AMD.

Andaa ar fi invidioasa ca iar scriu pe blog chestii senzuale. Sau poate sa vina incoace sa punem in aplicare ideile. Nu de alta dar ma gandesc de mult ce lenjerie intima poarta 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: