Fapta mica ce te face sa iubesti

Saptamana trecuta nu stiu cum am ajuns pe facebook la o poza. In acea poza, toata lumea era imbracata in camasi in carouri. Si explicatia pozei era faptul ca unul din colegii de munca, implineste 8 ani de zile in acel colectiv. Drept urmare toata lumea s-a imbracat in acelasi tip de camasa pentru a isi sarbatori colegul.  Si aceasta doar pentru faptul ca tipul respectiv avea obiceiul de a purta camasi in carouri. Nu era vreun sef si nici macar o persoana vitala pentru companie. E o persoana care are rolul ei la fel ca oricare alta. Insa colegii il apreciaza si astfel l-au sarbatorit. Fara ca el sa le ceara asa ceva, fara ca altii sa vina si sa impuna asa ceva. A fost un cadou neasteptat.

 

Si asta e o fapta mica! Te face sa iti iubesti locul de munca, sa iti iubesti colegii, sa iti dai seama ca uite, tu esti important pentru ei, cu toate greselile si balbele pe care oricine le poate face. Si de ce nu, sa te lauzi mai departe cu faptul asta.

 

As vrea insa sa va intreb, voi ce fapta mica ati facut pentru colegii vostri? Cu ce lucru mic i-ati cucerit?

Iar daca tot zic de lucruri mici, va recomand voua un lucru mic pentru colegi sau pentru voi: fulgii de porumb cu 3 arome noi: cascaval, bacon si pizza. Ii gasiti in magazinele Carrefour si Kaufland, pe Facebook FortzaSnacks1.2.3, iar pe site   puteti castiga si un iPad mini. Tot ce trebuie sa faceti e sa postati un filmulet, o poza sau o povestioara in care sa spuneti o fapta mica cu efect mare, “de ce mic este mai tare decat mare” . O poveste gen ce ati citit mai sus. Si atunci, care este fapta voastra mica care are efect mare?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply