De 1 martie, Cabral va ofera … muzica la metrou

De 1 martie, Cabral va ofera … muzica la metrou

V-a atras titlul? Ei bine nu stiu daca va avea suficiente flori la el, dar mai mult ca sigur Cabral va avea muzica la el. Si asta pentru ca maine la ora 16 va fi la metrou la statia de metrou Victoriei, pe linia M2, acolo unde va avea loc lansarea Zonga Music Space.

Zonga Music Space e o colectie digitala, grupata in 15 playlist-uri speciale, disponibila utilizatorilor in spatiul metroului bucurestean, prin simpla scanare a codurilor QR, dar si online, pe www.zonga.ro. Astfel incat, la metrou, la Victoriei, veti gasi 15 playlist-uri speciale, pe care le puteti scana cu telefonul vostru. Iar in alte 18 statii de la metrou veti putea asculta melodia zilei, tot la fel, scanand codul vazut pe bannere.

Bineinteles asta inseamna ca trebuie sa aveti Zonga instalat pe telefon. Dar asta nu e o problema, stiti sa o gasiti in playstore sau appstore.

invitatie eveniment Zonga Music Space

Ce face Cabral aici? Pai maine la ora 16 prezinta evenimentul. Asa ca aveti o oportunitate sa faceti o poza cu el, sa luati un autograf ceva, sa ii cereti un link pe blog sau pe Facebook eventual. Glumesc bineinteles, dar tot maine la metrou la Victoriei vor concerta Breeze si Tooftaff. Daca n-ati auzit de ei, e o sansa in plus sa intrati pe zonga.ro si sa le descoperiti muzica.

Apropo, e cineva care nu are acum cont pe Zonga?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: