Fara bloggeri

Adica bloggerii reprezentativi ai patriei noastre mult iubite, azi se strang sa plece in grup la un brainwash brainstorming cu si pentru neogen.
Respectiv, pun pariu ca mergem acolo sa cunoastem firma, sa patim la fel ca Arhi, sa ni se propuna oferte imbatabile si sa regandim modul de exprimare. Asta ca sa nu zic de oferte de munca, mai ales in strainatate, sau pentru neogen in strainatate 🙂

Buuun. Cine vine? Din cate am citit in mail: Comanescu, Zoso, Subiectiv, Eu, Visurat, Lovingama, Denisa, Paul, Canalia, Boyarul, Swamp si alte cateva nume pe care nu le recunosc din adresele de mail. Ah … si vine the special guest Arhi. Acuma voi nu va suparati ca nu va pun link, da e 7 dimineata ma … si nici n-am baut cafeaua.

Ca masuri de precautie, eu tot sper sa-mi mearga zapp-ul la Ruse, sa gasesc cablu firewire pentru camera, sa pot sa fiu salvat din Giurgiu, in caz de ceva, dar sa stiti ca revenim duminica dupamasa. Si da … o sa ii omor pe astia cat o sa filmez. Acuma tre sa termin de packed.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply