Fara corturi in Vama Veche

Mi se pare absolut normal. Si nu din cauza igienei sau cine stie ce altceva, ci din cauza lipsei locurilor de parcare. Anul trecut ultimul loc de parcare in Vama, in week-end, se ocupa la ora 9 dimineata. Orice venea dupa ora asta, nu mai avea unde sa parcheze in localitate. Iar daca te duceai la masina sa ceva, instant, din neant apareau 5 masini langa tine care te intrebau daca pleci sau nu.

Am glumit putin. Primarul din Limanu s-a trezit ca poate scoate bani din Vama. Ceea ce o sa si faca. Daca in 2 mai nu exista locuri de corturi, iar toata lumea sta la case fara internet si in Vama se poate face acelasi lucru. Asa incat cei care vor sa se duca fara bani in Vama, ar putea alege statiuni mai mandre ca Mamaia, Jupiter si altele.  Apropo, isi mareste Romtelecomul pana la vara infrastructura catre Vama si statiunile de pe litoral si le ofera hotelierilor hotspoturi free incluse in abonamentul lor de telefonie?

Si daca va ganditi cumva la Corbu, Vadu sau alte localitati din nordul Navodariului, va reamintesc ca accesul masinilor dincolo de drumul astfaltat este strict interzis, este rezervatia naturala a Deltei Dunarii, protejata de UNESCO si niste unii. Cu alte cuvinte, eu si nici ceilalti oameni de pe plaja nu aveam voie cu masinile aici.

Voi vreti sa salvati Vama Veche? Links: 1, 2, 3

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d