Fara masina, sunt ecologic azi

Azi sunt fara masina. Am de platit facturi si trebuie sa alerg prin oras. Drept urmare, unde sa am loc de parcare daca am de alergat pe la banci, romtelecom, rds, electrica. Btw, unde se plateste factura la romtelecom? Cred ca e a 3-a zi de cand mi-am luat masina si ies fara ea. Celelate doua zile au fost datorate unei zapezi si a unuia care m-a blocat.

Asta inseamna ca azi am consumat mai putina motorina, o sa consum totusi diseara. Asta inseamna ca azi am respirat aer ceva mai curat, asta inseamna ca azi am facut ceva mai multa economie. Si asa acasa am trecut pe becuri ecologice, nu de alta dar sunt disperat sa nu platesc milioane la curent, pentru ca nu se opresc calculatoarele. In partea cealalta aveam un statut privilegiat.

Pana una alta am motivatia, cei drept financiara, si posibilitatea sa fac economii, sa consum mai putin. Ei bine si tu ai putea sa faci la fel, mai mult ai putea sa primesti premii constand in becuri economice, masini de facut paine  si economizoare de apă pentru robinet, daca spui cum crezi tu ca ai putea face economii. Filmeaza-te, fa un filmulet de maxim 3  minute, uploadeaza-l pe http://www.economisestepentrutine.ro/concurs/ si poti ajuta astfel la crearea unui mediu inconjurator mai placut.

Nu-i asa ca deja te simti mai bine?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply