Fara televizor

Din cauza luminilor de la bradul de la Unirii (ati vazut cat de slab e iluminatul public in zona?), in fiecare seara am cate o cadere de tensiune. Asta n-ar inseamna prea mult, insa televizorul meu vechi are niste tranzistori ce nu vor sa ponreasca imediat ce tensiunea isi revine la normal. Asa ca, in ultima saptamana am avut televizor functional doar doua zile.

Ceea ce inseamna ca m-am orientat spre online. Iar pe online ce sa vad? Am broadband, deci ar trebui ca totul sa imi mearga corespunzator. Pe Youtube, clipuri misto, dar parca prea seci si prea home made fara nici un fel de sens. Pe trilulilu niste reclame ce prind bine, insa utilizatorii au stiut sa puna tagurile corespunzatoare astfel incat sa nu se deschida si alte materiale.

Sa vad un televizor online  nu prea am. Am Realitatea, Antena3 cand merge si atat. Nu pot sa vad si eu un protv, o antena si asa mai departe. Noroc ca pe net mai vad o cronica de carcotasi ca sa ma linistesc. Dar si aia cand vrea trilulilu.
Cat despre alternative la televiziunea online, chiar daca ele sunt nu se vor realiza. Mai fac eu cate unul ca sa se simte lumea bine.
Pana una alta avem ceva online care sa suplineasca televizorul? Aici nu intra serialele de pe torrente, nu de alta pentru ca eu nu pot sa ma uit la prison break sau stargate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: