Fastupload.ro spam

Sa nu credeti ca astia cu serverele de transfer fisiere o fac gratuit, pentru voi, asa ca sa va simtiti voi bine. Din contra, o fac gratuit pentru voi, dar si pentru ei, atat timp cat voi trimiteti de buna voie fisierele catre ei, iar ei se folosesc de ele. Ce e aia privacy? Ce? Fisierele voastre sunt sigure pe serverele de transfer? Cu siguranta nu. Am zis asta in trecut 1, 2, 3. O voi sustine in continuare.

Si pentru ca e vara si agentiile de publicitate probabil nu mai trimit creatiile private prin serverele romanesti de transfer, se trimite spam:

fastupload spam

De asta eu nu folosesc serverele de transfer romanesti decat daca stiu ca materialul pe care il trimit prin ele e atat de neinteresant incat poate fi facut cu usurinta public. Lasa ca daca mi-l vad aia de pe servere, asa poate sa il vada oricine.

Pentru alte transferuri prin internet eu ii recomand pe cei de la wetransfer.com. Francezii aia chiar tin la privacy si nu prea poti accesa fisierul ala, intamplator, asa.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply