Fii Koyos de Valentine’s!

Vine un moment in viata fiecarui barbat cand acesta trebuie sa dovedeasca ca are si anume … cu ce si sa isi cumpere un cuptor cu microunde. Cu alte cuvinte, eu ma chinui de vreo sapte ani sa-mi iau un cuptor cu microunde. Si-au cumparat ai mei doua pana acum si le-au si stricat, iar eu inca stau sa prajesc carnea in tigaie sau cumpar pungi de popcorn gata pocnite in loc sa ma bucur de un film acasa si o punga de floricele facuta la microunde, proaspata.

Eh, povestea nu e asta, eu chiar  vreau sa-mi cumpar un cuptor cu microunde. Va rog sa ma ajutati ca nu stiu cum functioneaza si de ce. In schimb pentru asta tre sa am ceva tupeu, stii … de valentine’s in loc de bla-bla-uri romantice am cumparat un server 🙂 [anul asta microunde de fapt].

Pentru ca baietii de la Koyos, de fapt fetele, au fost extraordinari de cand i-am cunoscut, trebuie  sa va zic ca acum ei au o promotie misto in care orice comentator pe site la koyos.ro are o reducere de 5% in comanda sa.

Drept urmare mai facem un concurs pe piticu.ro. Din ciclul concursuri misto in care se castiga premii mari de la Koyos.ro.

Asa cum v-ati obisnuit trebuie sa comentati un articol de pe koyos.ro pe care doriti sa-l achiztionati, iar in urma acelui comentariu pus pe site si anuntat aici, aveti sansa de a castiga un voucher de 400 de lei.

Atentie:

– vor fi publicate si deci luate in considerare numai acele comentarii care contin explicatii argumentate pentru alegerea produsului (enumerarea specificatiilor tehnice care au dus la decizia de cumparare si/sau mentionarea modului in care vei folosi produsul impreuna cu persoana iubita). Nu vor fi acceptate comentarii simple, precum „Recomand produsul X pentru campania de Ziua Indragostitilor”, „Recomand, e un produs bun”, „Imi place”, etc

– Pentru intrarea in cursa pentru voucher-ul suplimentar de 400 RON  – premiul de pe piticu.ro,  trebuie sa includeti intr-un comentariu pe piticu.ro  link-ul cu recomandarea voastra din pagina Koyos. Comentariile vor putea aparea cu intarziere deoarece pot necesita moderare.

–  voucherul de 400 ron – nu se cumuleaza cu discount-ul de 5% de pe site, voucherul este valabil pentru orice produs comandat pana in luna aprilie, inclusiv.

– Campania se va derula intre 4.02.2011 si 14.02.2011, ora 14.00.

– Voucher-ul de 5% obtinut in urma recomandarii valide poate fi folosit pentru achizitionarea produsului pana cel tarziu in data de 15.02.2010 (ora 24.00).

– Validarea comentariilor si trimiterea voucherului pe mail se va face in maxim 1 zi (lucratoare)

Detalii si pe blogul koyos.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: