Finala Romanii au Talent

Pe net n-a aparut cantecelul cu “e sexy Pavel Bartos” (poate il arunca hahaha production pe youtube – lol), care a degenerat in hashtag #sexypavelbartos, inca il mai astept, dar el si Smiley sunt definitorii pentru show-ul asta. Nu cred ca altfel cineva putea sa fie mai dezinvolt, mai dragut si mai profesionisti. Si nu ca s-ar pricepe prea bine, ci pentru ca pe scena, in direct, intrerupeau convorbirea cu regia, citeau de pe prompter daca aveau chef, in rest ei pur si simplu.

Aseara Pavel a reusit iar sa cada de pe masa celor de la Ballance sau sa coboare intr-un mod mai dubios si a schiopatat tot timpul dupa.

Show-ul a fost unul misto, de altfel toata lumea a zis ca toti cei care au cantat pana la Balance au cantat in deschidere. Iar cei doi baieti merita admiratia noastra pentru cate stiu si pot sa faca. (pentru carcotasi faceti si voi o miscare la fel).  Am experimentat la fel #pieleagaina la cantarea lui Narcis, iar Rebeca a venit cu un cor de copii mici, la fel ca ea.

Eu sunt convins ca   ultimul in concurs, oricine ar fi fost,  ar fi avut sanse mari sa castige. De altfel spectacolul a tot crescut in intensitate de la inceput, iar publicul a sustinut frenetic concurentii.

Sotii Luca au cantat in timp ce se invarteau, iar DFC au ajuns si ei in finala, in final, chiar daca nu ca si concurenti.

 

Update: a aparut pe net #sexypavelbartos :)))

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply