Doua din show-biz

Smiley si Bosquito vor canta in deschiderea concertului pe care Shakira il va sustine pe data de 7 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Sper sa se si pupe cu ea, altfel n-are nici un farmec. Iar Laura il va lasa. Il va lasa?

Roger Sanchez este cel mai nou nume confirmat in line-up-ul B’ESTFEST, in prima zi a festivalului, pe 1 iulie. Transformandu-se intr-un “summer camp” veritabil, B’ESTFEST 2011 se va desfasura in perioada 1-3 iulie si promite o experienta complet noua, intr-o locatie diferita, la iarba verde – islazul comunei Tunari, pe malul lacului Pasarea (zona Pipera-Tunari, in nordul Bucurestiului, la doar 10 minute de Piata Presei Libere).

Ok, pentru asta merita sa merg acolo. Plus ca e in aer liber si nu pe asfaltul dureros de la Romexpo. Totusi sper sa nu fie praf, mult praf, iar organizatorii sa aiba inspiratia de a uda iarba inainte. Ca asa se face peste tot. Daca nu, sa dea Domnul la o ploaie, ca sper sa mai am pelerina de anii trecuti.

Pe langa Roger la B’ESTFEST mai notam anul asta Mika si House of Pain. Mai asteptam zic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply