Holsuruburile ar trebui interzise prin lege

In nici o tara civilizata nimeni nu isi bate un cui singur in casa. Asta pentru ca nu stie sa bata un cui, dar si pentru ca daca face asta ori isi ia amenda (Cehia), ori isi strica ceva prin casa. Asa incat de fiecare data cheama un meserias cu atestat.  Nicaieri nu vezi pe cineva ca se duce in magazin sa isi ia holsurub de 12, de 10 sau ce mama naibii marimi au astea. Nici eu nu le stiu si nu ma intereseaza. De exemplu mobila de la Ikea vine fix cu suruburile care trebuie, nici unul in plus sau in minus.

De asta zic ca ar trebui interzise astea de la vanzarea publica. Vrei sa iti iei un surub, ce treaba ai cu el? Stii sa-l pui? Nu stii, dute-n treaba ta. Esti meserias? Atunci arata-mi atestatul de meserias si iei surubul. Nu de alta dar…

holsuruburile ar trebui interzise prin lege

Credeti ca aberez? Deloc. Cum ar fi daca v-ati trezi cu asa ceva in cauciuc? Si asta pentru ca un baiat destept a zis ca e mai bine sa il puna acolo sa fac pana, in timp, incet, nu in momentul ala. Pentru ala care mi-a bagat asta in cauciuc … numai respect.

Si din pacate in Romania, in cacatul asta de tara, justitia nu iti accepta o proba video, o poza, nimic. Doar martori, persoane fizice, care vin sa jure mincinos pe Biblie ca ei au vazut si au facut. Va mai aminti de accidentul asta?

Pentru ca toata lumea civilizata e globalizata si au niste legi normale la cap, numai noi suntem anti orice, comunisti si conservatori. De asta dobitocii zic ca e mai bine la noi, dar mai rau in afara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply