Finala Vocea Romaniei

Nici vara n-a fost atat de cald in platourile MediaPRO de la Buftea, asa cum a fost aseara la Vocea Romaniei. Daca va intrebati cum se desfasoara o emisiune in aceste platouri, in direct, in afara de ce vedeti la televizor, iata cum incepe:

Apoi se pregatesc sa cante, iar restul il vedeti pe voyo in inregistrare.

De altfel in timpul spectacolului publicul e cel care decide cum merge show-ul. Niciodata prezentatorul nu s-a rugat pentru aplauze, din contra, de fiecare data orice moment a fost dus la extrem de public, atat prin aplauze, cat si prin scandari si energia aruncata acolo.

Fiind live publicul ii influenteaza pe concurenti, dar si acestia prin piesele lor obtin oftaturi, aplauze, momente de isterie din partea publicului. Asa si aseara s-au auzit reactii de admiratie cand soprana Felicia Filip a intrat in sala, dar si un mare awwww cand Stefan Stan a cantat impreuna cu Andra Vivo per lei.

De asta de fiecare data de cate ori un concurent interpreta frumos o piesa, era aclamat de public fara ca cineva sa ceara acest lucru, ci pentru ca asa simtea publicul. Iar pentru asta am apreciat intotdeauna spectacolele live de la Vocea Romaniei. Nu, nu au existat “aplaudaci” in sala. Ci doar sustinatori ai concurentilor, pe care concurentii i-au adus acolo.

Au cantat si antrenorii ca sa fie spectacolul complet.

Iar dupa iesirea din emisie publicul a ramas pe loc ca sa ii cante la multi ani lui Stefan, iar acesta ca sa le multumeasca:

In alta ordine de idei, sunt ferm convins ca fix la fel ca aici este in orice alt show de tip the Voice din lume. Nu pentru ca asa scrie la regie, ci pentru ca asa e publicul, iar oriunde oamenii stiu sa isi aprecieze concurentii care aduc in fata exact ce trebuie: performanta si talent.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d