Fisuri anale dintr-un act sexual consimţit

Din ciclul ce se mai intampla prin Jean Monnet ala. Fata aia care a facut sex cu proful de sport, facea de toate. Buna fata ca sa zic asa.

 

De altfel pe mine ma socheaza atitudinea parintilor, care o tin pe aia buna ca fata lor e fata cuminte. Dude, o ia la ochiul maro, face de toate, sigur e fata cuminte si foarte de treaba cu rezultate bune la invatatura, pe toate planurile.

Si acum stau si va intreb pe voi ca eu am avut de doua ori discutiile astea cu surorile mele la varsta respectiva. Cati dintre voi vorbiti cu copii de 15 16 ani, care acum invata sa faca sex? Cati ii invatati voi si le spuneti ce e bine, ce trebuie sa descopere si ce nu? Asta ca sa nu va treziti apoi in presa cu articole gen ala de mai sus.
Si sa nu aud aici ca al meu copil e cuminte. NU exista asa ceva, stie tot, iar daca voi nu sunteti prieteni cu copilul vostru, nu va va cere ajutorul niciodata si foarte putini se vor realiza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: