Fitze de centru

Merg cam tot timpul pe la Romana, pe dedesupt sau pe deasupra. Multa lume faina pe acolo, ma intalnesc acolo cu o groaza de cunostinte. Si, de obicei, mananc la KFC. Ca si azi de altfel. Stateam linistit la masa … cu un meniu mare de 8 strips, masa de 4 scaune. Pe fiecare din cele 2 scaune libere de la masa mea, cate o geanta. Si aud voci pitzigaiate:
“Vai cata foame imi e!”
” Vai uite la astia stau 2 pe 4 scaune!”
“Vai, nu mai pot de foame!”

Observ cele 4 fete ca se asaza. Am vazut, tona de farduri, tonele de sclipici in par, doar doar asa ies si ele in evidenta. Fetze cu riduri si pline de pistrui. Par oxigenat care pare ca se strange smoc in perie dimineata.

Nu am observat decat cand am plecat, ca au plecat inaintea mea … au baut 2 pepsi. Pofta buna.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Fitze de centru

  1. stai ca acum sunt putine..
    peste vreo 3 anis a imi spui daca le vezi rar sau in fiecare zi? si by the way de ce nu le-ai poftit la masa? 🙂

  2. cristi acest lucru nu e valabil numai pt bucuresti ci pt toata tara

    silvia vad ca te surprinde acest lucru, crede`ma pe cuvant daca ai merge la un party sau mai stii unde ai ramane masca cand ai sa vezi cate fite au unii/unele si personal nu ai da 2 bani pe ei/ele

  3. pai inseamna ca nu ma invart prin cercurile in care trebuie de n-am dat de astfel de oameni 🙂 ma feresc si eu cat pot si de-aia ma mir

Leave a Reply