Frustratii

Se lauda de jumatate de ora ca au facut ieri un punct si ceva de rating. Adica vreo 100.000 si un pic de oameni care s-au uitat la ei. E logic.
In schimb azi uita sa puna si sigla pe emisie. CNA-u doarme? Sau, nu conteaza acuma ca e noua televiziunea, e la inceput, si nu-i amendam, nu de alta dar sunt tineri si n-a mai existat televiziune pana acum.

kanal0.jpg   ..kanal1.jpg

Sunt prea rautacios? Nu cred. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Frustratii

  1. Banii multi s-au dat pe “vedete”. Tehnicienii si cei din spatele camerei se pare ca sunt pafaristi rau, cumparati la pret de “iei doi si al treilea e gratis”.
    Primele dovezi despre ce inseamna Dogan sunt astea si pe mine ma conving din ce in ce mai tarea ca mitul “companiei de televiziune de succes” venita sa impuna un nou standard (cum au facut Sarbu si Lazarov la timpul lor) e gaunos si nu se sustine.
    E inadmisibil ca un trust de televiziune cu pretentii sa aiba atatea ratari de emisie de parca ar fi un post de amatori.

Leave a Reply