Fumatul Interzis la KFC

Am venit la KFC sa mananc. Si am zis sa beau si o bere, respectiv am ales Romana, ca sa pot fuma.
Am fost surprins cand am intrat si am vazut un restaurant pe jumatate gol, cu locuri libere in dreapta, unde de obicei stateau fumatorii. Am aflat mai tarziu de la casier ca este fumatul interzis. Ceea ce e bine.

Adica acum o sa stam si noi linistiti si o sa mancam ce vrem, cand vrem, cum vrem; fara ca sa ne mai lovim de fitzele ce vin la KFC (pentru ca e la Romana)  sa bea doi pepsi si sa fumeze jumatate de ora.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Fumatul Interzis la KFC

 1. Nici la OMV in Pitesti, la iesirea spre A1 nu se mai fumeaza. Am fost eu in seara asta si am ramas uimit de aceleasi locuri si mese libere de care spuneai ca ai vazut la KFC. Adica, OMV in care pana mai ieri nu aveai loc sa arunci o moneda de tzaranime stransa la o tigara si un Pepsi la 0.33, era asta seara gol. Doar 2 tipi si o tipa care radea in gura mare ca nu se mai fumeaza. Pe semne era incantata de idee.

 2. Frate, da n-au voie. Teoretic, trebuie sa existe peste tot loc special pt fumatori si loc special pt nefumatori. E libertatea de alegere a fumatorilor si le este incalcat un drept fundamental…
  La fel cu faza cand au interzis fumatul in tren.. pur si simplu este impotriva drepturilor omului. Stiu asta fiindca chiar am diploma in drepturile omului de ceva timp…. Si m-am lasat de fumat acu 5 ani, daca va ganditi ca de asta iau apararea fumatorilor…

 3. Ia pula ! stiai ca peste 61% din populatia activa a romaniei se incadreaza in categoria Fumatori ?!
  Sa fumezi nu mai e un Viciu … sa nu fumezi e un viciu… !! sa-i frec ! pe mine m-au pierdut din start k,/… klient..
  si tu gura .. fumatorule ! bine ca esti tu destept 😛 !

 4. Frate mi se pare normal… ma duc sa mananc nu sa stau in mirosul tuturor handicapatilor care nu pot sa se abtina de la a aprinde o tigara.
  Frate pe unde te duci tot felul de labagii care fumeaza tigara dupa tigara..pe strada, in baruri, pe holuri, in lifturi, peste tot te lovesti de ei! De ce tre sa-i suport eu pe ei? Vor sa fumeze sa se inchida in mortii lor intr-o camera de 2/2 si sa fumeze pana numai pot.
  Si eu locuiesc inntr-o casa in care sunt 2 fumatori… si nu-i mai suport….peste tot chistoace de tigari…te trezesti noptea sa te pisi…candeste a fum in baie…te trezesti dimineata k tot omu….nu poti frate sa mananci in bucatorie k in juma de ora s-au fumat 4 tigari acolo.

  Fumatori va urasc!

 5. Tocmai asta e faza, ca tre sa existe spatii izolate, special amenajate, aerisite si tot, in care sa se fumeze. E dreptul lor de alegere …

  Ce au rezolvat daca le interzic fumatul de tot? Interzic fumatul in spatiu public, interzic fumatul in mall, interzic fumatul pe nu mai stiu unde… Oamenii aia clar nu se vor lasa de fumat. Cu toate mesajele lor de “fumatul provoaca o moarte lenta si dureroasa”… Cu toate taxele pe tutun care au crescut enorm in 2006..

  Si uite ca nu e vorba chiar de o minoritate, daca e adevarat ce zice Cristian Greger. 61% e enorm..In plus, la fel de bine inhalez zilnic pe strada jegul de la masinile expirate… e exact aceeasi chestie…

 6. Frate…nu am zis sa se interzica….plm…nu ma interseaza ce face altu’ atat timp cat nu ma deranjeaza cu mine. Cand ma deranjeaza…atunci e o problema!

Leave a Reply

%d bloggers like this: