Galaxy Nexus in final

Vodafone aduce Galaxy Nexus in Romania. Preturile sunt mici pentru abonamente, dar si pentru prima zi in care puteti cumpara telefonul. Adica pe 12 decembrie. Pe langa asta, pe facebook puteti castiga un telefon daca participati la concurs.

Acum despre telefon, ca tot se intreba Chinezu de dimineata ce e asa misto la telefonul asta. E viitorul telefoanelor cu care ne chinuim acu. Si daca voi aveti inca android 1.6, 2.1, 2.2, 2.3 in cazul meu, care merg greoi, care par a nu fi optimizate, care tin putin si asa mai departe asta e exact inversul. Daca va amintiti de TRON, filmul, Andorid 4.0 preia multe din luminile albastre din film, dar si alearga.

Sa calculez, bateria tine 2 zile, cu utilizare de twitter intensiva. Pentru ca cei mai multi (nu se aplica in romania) au internet 3G nelimitat, poti uploada clipuri pe youtube 1080p prin 3G, face niste poze frumoase. Poate nu va place ca e ecranul mai mare, dar mie mi-a placut din prima secunda. Pentru mana mea se muleaza fix si e perfect acolo. Plus ca in lumina soarelui cu ecranul la minim reusesti sa vezi tot ce ai nevoie.

Si mai are niste feature-uri misto pe care nu mi-le amintesc exact acum, dar se vede foarte bine in lumina soarelui cu luminozitatea la minim, procesor dual core. In alta ordine de idei, e fix telefonul de care am nevoie ca sa imi imbunatatesc productivitatea muncii / social media acum.

lansare iphone 4s in romania party iphone preturi iphone abonament vodafone 513

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply