Gandeste Liber

Sa faci parte dintr-o echipa unde totul e permis e un lucru rar si mult prea misto. Sa stii sa lucrezi in echipa aia si sa sustii ceea ce fac ei acolo e iarasi important.

V-ati putea gandi ca vorbesc de ProTV dupa titlu. Da, de ei vorbesc … pentru simplul motiv ca nu-s cu toate pasarile acasa. Adica ii vad in fiecare zi cum isi realizeaza programele, de parca n-ar fi ziua de maine, de parca azi ar fi ultima lor zi in care ar face ceva si vor ca toate chestiile sa iasa bine. Nu au teama de penalizari, nu au teama ca vine cineva si le taie capul sau ca vine cineva si se baga peste treaba lor, ei isi fac treaba si le iese bine tocmai pentru motivul ca nu e un altul acolo care sa vina si sa se bage sa zica ca e el priceput si ca stie cum sa faca ce sa faca.
Mi-a placut extrem de mult aseara faptul ca Tabara i-a jucat pe aia 2 de la pupitre cum a vrut el, fara sa dea impresia ca urmeaza un desfasurator, mai mult ca se baga intre ei si simplul fapt ca e imens il facea sa ii linisteasca pe candidati. Mi-a placut ca l-a dat afara pe Crin Antonescu din platou pentru simplul motiv ca injura. Mai mult ca i-a aratat pantofii cand a spus ca nu e bagat in politica si drept urmare nu e murdar.

Si daca tot vorbim de politica, Chiliman mai apartine de PNL ? Nu de alta dar toate afisele din sectorul 1 nu au sigla partidului, sau PNL se dezice de Chiliman?

In alta ordine de idei, unul din putinele materiale misto de campanie electorala e la Galati, montat mult de genul documentar. Candidatul nu promite si nu merita nimic (uite-te ce fatza are), dar realizarea materialului e misto.

La Bucuresti, in schimb, astia 2 se interc in aberatii electorale si in atacuri de prost gust. Mie nu-mi plac, oare alora din sectorul 5 le plac? In schimb imi plac materialele electorale, adica cum … o persoana pusa langa niste muncitori si cu o strada spalata in spate arata bunastarea si prosperitatea? O aberatie totala.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: