La tamponari usoare

Am fost aseara la Politie. In Vitan la tamponarile usoare de la sectorul 3, ca pe raza lui s-a intamplat evenimentul. O camaruta unde nu ii recomand nimanui sa ajunga. De fapt sunt 2 camere intr-o cladire. Doua camere mici, insalubre aproape, foarte calduroase si fara aerisire. Acolo asteapta in fiecare zi cam vreo 50 de oameni in fiecare ora. Si unii sunt mai tristi, altii sunt mai veseli, unii mai tacuti altii mai glumeti, iar toti sunt nervosi pentru ca trebuie sa astepte si sa astepte ca sa le rezolve cineva cazul, sa le dea autorizatie de reparatie si sa nu le suspende permisul.

Politistii sunt foarte profesionisti, de gasca, oameni cu care poti glumi si oameni cu un caracter impresionant. Adica ei stiu ca tu ajungi acolo obosit, nervos si iritat, dar iti zambesc frumos si stiu sa iti refaca buna dispozitie.

Am stat vreo 2 ore jumate la coada pana cand am intrat si am scapat in 5 minute. Am glumit cu politistul si ne-am si uitat la meci in acelasi timp.
Pe langa modelele afisate pe pereti (care trebuiesc completate pe declaratie intocmai), am mai trecut ca am fost testat cu etilotestul si ca n-am avut nimic, si ca pagubele sunt minore si ca nu doresc continuarea cercetarilor. Drept urmare am scapat-o si pe tanti de probleme.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: