Gata, Basescu pierde, ce ramane?

Calculele politice idioate date publicitatii ne arata ca in momentul asta daca Basescu ar ajunge in turul doi cu oricare din candidatii Geoana, Oprescu sau Antonescu ar pierde in fata fiecaruia dintre acestia.

Intrebarea mea pe care o pun de fiecare data de cate ori moare cate un artist, e ce ramane in locul acestuia? Acum avem 3 solutii  eventuale: Geoana – un prostanac, Oprescu – un primar nereusit, Antonescu – un … liber profesionist neangajat fara probleme de trai. Si privind problema din acest punct de vedere pe cine ati alege? Pe unu care cheltuie banii tot timpul, pe unu care nu stie ce sa faca cu banii sau pe unul care are nevoie de altcineva care sa ii spuna ce sa faca?

Si chiar daca facem referendum, chiar daca dizolvam parlamentul, chiar daca facem parlament unicameral ce se modifica? Raman doar unii care sa fure, nu mai sunt atat de multi, dar asta nu inseamna ca vom munci mai mult, mai ales asta nu inseamna ca vom avea profit.

Cine spunea ca dupa alegeri va fi o situatie foarte dificila avea mare dreptate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply