Tu ce mananci la micul dejun?

Recunosc, eu nu mananc micul dejun. Nu-l mai mananc de mult … mult prea multi ani. Si ma tot chinui sa-mi amintesc cand m-am oprit si nu-mi dau seama. Sa tot fie clasa a 8-a, cand trebuia sa ma trezesc dimineata si  plecam direct la scoala in intarziere.  Eh, de atunci au mai fost tentative de a avea un mic dejun dimineata. Ultima era cand am venit in Bucuresti si ma trezeam la 6 punct, ma apucam faceam cafea, mancam ceva pe baza de iaurt si cafea si plecam la munca. Dar distractia asta nu a tinut decat o scurta perioada de timp, cateva luni.

Acum nu mai mananc dimineata, din acelasi motiv. Ma trezesc de obicei in intarziere si fug. Si daca m-as trezi mai devreme si as sta sa imi fac  cafea acasa, sa imi fac de mancare, sa mananc, cat timp mi-ar lua? Sau ce naiba sa fac de mancare dimineata? Ce se mananca dimineata?

Nici nu stiu unde sa stau sa caut pe net ce se mananca la micul dejun. In schimb am aflat ca Visurat si Arhi mananca micul dejun si au timp sa isi prepare o groaza de retete de mic dejun. Le  publica, aici.
Mai mult, nu numai ca se publica, dar le si incearca pe alea pe care le recomandati voi. Acum stiti ce sa faceti daca nu va place de cei doi, le puteti recomanda un mic dejun picant sau dulce, iar ei il vor incerca.

Pana una alta eu cred ca intai trebuie sa pun pe cineva sa ma trezeasca dimineata, pentru a putea lua micul dejun. Iar cand zic sa ma trezeasca ceva de genul sa dea cu tunul langa mine, ca eu daca raspund la telefon si vorbesc si e prea devreme, mai trag un pui de somn.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply