Glorie Mielului. Printre lacrimi scriu acest articol

Glorie Mielului. Printre lacrimi scriu acest articol

Intai s-a intamplat o tragedie in Centrul Vechi. O chelnerita de la Trinity College a decedat in conditii suspecte. Pentru cei care nu stiu Trinity College de la noi este un fel de copie a celor de afara. Si asa cum ii zice numele e un loc de pierzanie, un loc de destrabalare, un loc unde daca ai intrat, pacatele Pamantului te vor inghiti si toata apa marii nu te va mai spala.

Uite exemplu de atrocitati ce se intamplau acolo.

trinity-college-pub-4

Adica acolo erau femeile cu femei si femeile cu barbati si … nici nu-mi pot inchipui ce se intampla. Si asta doar din cauza faptului ca barul era acea copie a barurilor sataniste din Statele Unite. Stiti cu totii ce se intampla in campusurile universitare, in acest gen de baruri sau la acest gen de petreceri. Ati vazut cu totii filmele de pe internet.

Si fata asta picase in patima pacatului. O spune clar si deschis prietenul ei, intr-un articol care a aparut pe Click. Articol care se va vedea aici, pentru ca sigur cei de la click nu-l vor mai tine pe site.

Prietenul ei inmarmurit de durere si cu lacrimi in ochi, a povestit pentru o jurnalista de la ziarul mai sus mentionat, ce simte el acum. Dar mai ales, a aratat cu degetul spre criminal. Un adevarat om feroce, care pune pe Facebook poze explicite cu pasiunea lui pentru ocultism si pentru lucruri necurate.

23485_1334122627322_2563685_n

Ma rog, tot ce am scris mai sus e o gluma. GLUMA! Gluma! Ca sigur sunt oamenii care nu vor intelge asta. Mai grav, e ca sunt jurnalisti care nu inteleg asta.  Astia ori n-au chef de munca ori sunt mega stressati si nu mai sunt in stare sa defineasca adevarul de fictiune.

Nu poti sa te apuci sa vorbesti cu cineva pe Facebook. Desi as fi curios prin ce legatura, gandire, logica, a luat decizia sa il contacteze pe baiatul ala. De fapt discutia dintre cei doi o vedeti mai jos. Glorie Mielului.

 

jurnalista-adevarul

Poza de la Bloghita

Daca nu stiti despre ce e vorba in Glorie Mielului, atunci aflati ca trebuie sa urmariti aceste doua clipuri, unu, doi.

Ce nu inteleg eu in toata aceasta discutie serioasa si bineinteles demna de luat in seama, dar mai ales demna de scos un articol de BREAKING NEWS din ea, este ca nu gasesc pe Facebook grupul penticostal Autobaza.  Adica si eu am fost excomunicat din acel grup asa cum se plang si alti oameni in articol?

 

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Sau nu?

 

 

In acelasi context, ieri la evenimentul care l-a avut in prim plan pe Cristi Chivu, jurnalistii n-au fost in stare sa ii puna o intrebare. S-au strans cu totii langa el, asteptand ca unul dintre ei sa aiba o stralucire in minte. Si a avut: va este dor de Nationala?

10177467_10152759382776204_3139459005775263538_n

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply