Septembrie, luna lui Jack

Septembrie, luna lui Jack

Fiecare luna septembrie este speciala. Nu numai pentru faptul ca incepe scoala sau facultatea, ci pentru faptul ca e ziua lui Jack.
E luna in care inceteaza petrecerile de la mare si incep petrecerile din orase
Acolo unde ascunsi de ploaie si vant oamenii se bucura de roadele pamantului, de anul fructuos pe care l-au avut si se relaxeaza in companii selecte.
Sau poate ca petrec fara motiv. Pentru ca vinerea nu ai nevoie de un motiv anume ca sa petreci. S-a incheiat o saptamana de lucru. S-a mai scurs o zi, suficient motiv sa te bucuri alaturi de prietenii tai.
Si pentru asta nu ai nevoie decat de prieteni. Restul vine de la sine. Si nu stiu daca ati experimentat in club, in momentul in care deschizi o sticla de Jack, imediat apar si prietenii.
Drept urmare, in septembrie nu ai nevoie de un motiv ca sa il sarbatoresti pe Jack. Trebuie doar sa il sarbatoresti si toti prietenii tai se vor bucura alaturi de tine si de gustul unui Jack Daniel’s.

1487953_10152740512266204_7092146568354756160_o

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply