S-a lansat iPhone 6

S-a lansat iPhone 6

Pana sa gasesc pe internet totul despre noul iPhone 6. Pana sa il analizez si sa inteleg ce inseamna explicatiile tehnice, dar mai ales sa vi le explic si voua, am primit pe Facebook cea mai buna comparatie dintre iPhone si restul telefoanelor.
10628327_834132456621136_1671347973095349411_n

Cu alte cuvinte, am fost dezamagit, daca nu extrem de dezamagit de experienta Apple din seara asta. Daca ma asteptam la 50 de mii de chestii si de inovatii, Apple a reusit sa ascunda o sumedenie de lucruri tehnice, deosebit de importante in prezentarea lor. Vedeam cum bloggerii de tech de la The Verge se plangeau ca Apple nu dezvaluie detalii tehnice gen baterie pentru iWatch, gen detalii tehnice despre aplicatii, gen la ce foloseste nu stiu ce buton.
Am vazut in liveblogurile celor prezenti la conferinta ca entuziasmul de la intrare s-a diminuat in primele 20 de minute. Fix in cele 20 de minute in care noi am auzit traducere in chineza a prezentarii sau acele 20 de minute cand streamul de pe internet a fost picat. Si eu v-am spus ca nu vom putea urmari pe internet un stream calumea. Pana si Youtube, la 150.000 de simulani conectati pe un stream are probleme. S-a vazut asta la Tomorrowland anul acesta.

Revenind la Apple. Au lansat ce? Doua produse? Doua telefoane iPhone, unul mare si unul mic. Si un ceas care inca nu are autorizatiile de la federatia de comunicatii din Statele Unite?

Incerc sa-mi dau seama cu ce a venit Apple inovator la aceasta lansare. Poate aflu pana dimineata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply