Gluma anului: Vanghelie la Primaria Capitalei

PSD-ul n-are oameni si are de ales intre Sorin Oprescu si Marean Vanghelie, pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Partea proasta e ca daca se dau niste mici gratis in parc la Izvor, sau daca Vanghelie promite metrou in Ferentari va fi votat. Deja da petreceri pentru profesori, ca sa stie cum sa manipuleze tineretul electoral.

In schimb Sorin Oprescu are ceva sanse de reusita, dar e prea ocupat cu spitalele lui incat sa se ocupe si de administratia locala. El ar fi bun primar si administrator, dar parca nu da bine un medic la carma orasului astuia imputit. Sau poate ar da bine, daca ar putea gasi resursele sa-l mai curete, sa oblige oamenii sa planteze copaci si sa refaca pe alocuri, fara implicatii prea mari, infrastructura.

Ca sa intelegeti, nu sunt afiliat niciunei formatiuni politice si nu sprijin pe nimeni. Insa, anul asta va fi o distractie totala cu primaria generala, nu de alta, ci doar pentru faptul ca s-au demarat destule proiecte pentru care actualul primar e deja injurat,  proiecte ce vor fi preluate si continuate de viitorul primar. Iar aici nu cred ca un manager bun le poate gestiona, de fapt nu numai un manager bun, trebuie sa aibe si fler si logoree asa incat sa nu fie foarte tare injurat.

Poate vedem si noi anul asta ca incep lucrarile la pasajul Baneasa, sau la a doua centura a Bucurestiului. Sau, cine stie, poate se termina lucrarile de pe strazile cu linii de tramvai scurmate in mijloc, macar sa stim o chestie. Sau poate se fac parcari la blocurile turn ce se construiesc acum in lacul Vacaresti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: