Gluma cu Politia Locala

Probabil invidiosi pe cei de la sectorul 6, nici politistii locali de la sectorul 2 nu s-au lasat mai prejos. Dupa ce politia locala sector 6 a spus ca indivizii au traversat strada, drept urmare nu avem ce le face; politistii locali de la sectorul 2 au vrut sa fie mai breji si au agresat un jurnalist care ii filma.


Da. As vrea acum sa acuz si jurnalistul, dar in fata unei asemenea atitudini nu ai cum sa reactionezi altfel. Pe de alta parte, in orice colt din lumea asta jurnalistii sunt priviti intr-un fel. La noi nu, ei au ajuns pielea p***. Aia care sunt platiti, aia care reactioneaza la comanda, aia cu care poti sterge pe jos. Pentru ca asa e la noi.
Iar la cum se desfasurau lucrurile la politia locala sector 2, nu ma mira ca acolo sa fie o retea mult mai bine structurata sub o denumire oficiala de Politie Locala. Ca inauntru se intampla destule, de asta nu are acces jurnalistul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply