Greva si gandaci la Coca-Cola

Azi la Coca-Cola a fost greva, pentru simplul motiv ca muncitorii de acolo vor salarii mai mari.

Pana aici toate bune si frumoase, se mai intampla, lumea mai vrea bani in plus la salarii si conditii mai bune de munca. In schimb, azi am gasit in sticla de coca cola de 2 litri cumparata o ganganie. Bineinteles ca era moarta, sa nu credeti ca rezista ceva in sticla aia. In schimb era bine conservata. N-am vazut ce era foarte exact, parea ca era un mic paianjen sau un alt gandacel de beton.
In schimb dupa ce m-am amuzat cu toti colegii pe seama saracului gandacel am consumat din bautura. Nu parea un gust normal de cola, iar la un moment dat m-am trezit ca am inghitit si saracul gandacel mort. Pentru ca ma veti intreba ce gust a avut, a fost normal, ca oricare altul.

Oficialii de la Coca-Cola au zis ca vor negocia cu angajatii. Eu le recomand sa faca si niste porti deschise, sa spele si sa curete fabrica, nu de alta, dar daca mai gasesc vreun gandacel in sticla de cola am eu solutii pentru a nu mai fi asa ceva.  Si cand te gandesti ca ei se pregatesc sa lanseze aici o campanie publicitara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: