Groupon SPAM

Pentru ca azi dimineata vorbeam cu Arhi pe twitter despre SPAM-ul pe care el il primea de la Groupon, cineva foarte dragut s-a gandit sa ma aboneze la newsletterul lor.

Nu multumesc, nu am nevoie de reduceri. Daca vreau reduceri mi le obtin singur, desi prefer de cele mai multe ori serviciile de calitate decat ingramadeala de la reduceri.  Unde btw ati vazut tampenia de reclama de la superbowl? Ce legatura e intre masa tibetana din Chicago si criza din Tibet?

Ok. Acum Groupon de ce nu cere confirmare de abonare la newsletter? Pentru ca asa trebuia sa imi vina mail de confirmare, daca vreau sa ma inscriu sa dau click aici. Cu scuzele de rigoare daca asa ceva nu s-a intamplat. Asa spune in legea romaneasca.

Si uite asa Groupon va avea succes. Ia de pe net o lista de cateva milioane de mailuri, le verifica cu un spam clasic impotriva mailurilor inactive, le curata de mailuri cu erori, iar dupa asta le trimite pe net pe cele bune. Instant succes deosebit, instat romanii numai asta viseaza. Groupon toata ziua.

Ma asteptam sa primesc mesaj de genul ca ai fost abonat de la adresa asta, daca nu stii cine e IP-ul, then  sorry.

Reactie Groupon.

Zoso le-a dat un mail, eu i-am sunat la numarul de telefon de pe site. Mi-a fost lene sa inregistrez convorbirea, dar baiatul  a incercat sa imi explice ca stie ce se intampla acolo. Drept urmare intelege si stie ca e ilegal ca trebuie sa ceara confirmarea inscrierii in newsletter, a dat de inteles ca pare ca stie legislatia. In schimb spre finalul convorbirii a spus ca e posibil ca unul din partenerii groupon sa ma fi abonat la newsletterul lor. Adica partenerii pot sa baga in siteul groupon lista lor de spam?

Si totusi, de ce naiba ai cumpara de la groupon o coafura de 50 de lei sa zicem?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: