HA ?! Nem tudom magyar

Cred ca ma pot lauda cu faptul ca sunt singurul ungur care nu shtie maghiara.
Si nu pot sa zic ca imi pare rau. Asta din cauza ca n-am apucat sa interactionez prea mult cu ungurii. De fapt am interactionat, insa cu cei buni. Totusi, uneori ma trezesc frustrat ca nu stiu ungureste. Asta si din reclamele ce apar pe net. De data asta se da exemplu photobucket, unde vad o reclama la Vodafone Ungaria, care imi zice ceva de Romania.
Domnilor unguri … traduceti-mi si mie va rog … 🙂


Numai asa de curiozitate. 😉 Multzam

Pentru aia care vor, linkul e asta

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “HA ?! Nem tudom magyar

 1. Romania – Peste hotare

  Cu noi te vei simti ca acasa.

  Doar cu Vodafone poti suna dincolo de Gheorgheni, la Cluj, la Sf Gheorghe, la Cheile Bicazului sau unde te duce inima, la tarife locale.

  Abonatii, prin activarea exraoptiunii “Peste Hotare” iar utilizatorii de cartele, activand “Vitamax Peste Hotare”, vor putea initia apeluri internationale catre Vodafone Romania si catre retele de telefonie fixa romanesti la tarife de 30ft/min, respectiv 39ft/min.** Serviciul poate fi utilizat in schimbul a 1200ft/luna.

  *1€~245ft
  **30 pt abonament si 39 pt cartele.

  —————————————–

  In mare, serviciul se adreaseaza ardelenilor care locuiesc/muncesc/invata in Ungaria. Am vazut pt prima oara reclama acum vreo 2 luni de zile in Autogara Internationala Népliget, unde sosesc aproape toate microbuzele din Romania.

Leave a Reply

%d bloggers like this: